Persoonlijke aandacht

 

Het leven rijgt zich aaneen aan de hand van gebeurtenissen, verlangens en uitdagingen. Deze kunnen plezier en geluk brengen, maar kunnen het leven ook zwaar maken en uit balans brengen.

Heb je last van spanning, neerslachtigheid, gebrek aan energie of grote onzekerheid binnen je gezin, relatie, of op het werk, dan ga ik graag met je aan het werk op zoek naar meer overzicht, nieuwe inzichten, ontspanning en balans.

 

Werkwijze en kosten

Als we met elkaar in gesprek gaan, stemmen we af wat je nodig hebt, welke verandering(en) je wenst in je leven. Tijdens een sessie praten we, laat ik je ervaren en geef ik je tips voor oefeningen die je kunt doen. Ook kijken we of anderen een bijdrage kunnen leveren aan het proces dat voor jou zo belangrijk is.

Voordat je besluit of je met me wilt werken wil je misschien eerst even kennismaken. Daarvoor geef ik graag de gelegenheid. Een kennismakingsgesprek is gratis en duurt ongeveer een half uur. Klik hier als je een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek.

Als je besluit om door te gaan, starten we met een intake. De kosten daarvoor zijn  €60,00. Tijdens de intake brengen we in kaart welke vragen centraal staan in de samenwerking en maken afspraken over het vervolg. Het kan zijn dat het blijft bij deze ene sessie, dat er nog meerdere sessies volgen, of dat je even na wilt denken over het vervolg. Jij hebt de regie.

Voor informatie of het maken van een afspraak kun je me bellen of een berichtje sturen op 06 2737 1484. Je kunt ook e-mailen of het contactformulier gebruiken.